[2024. 3. 28~29 COS SS24 프레스 데이를 위한 상차림] COS의 2024 SpringSummer 라인을 소개하는 자리를 위해 메뉴를 제안하고 상을 차렸습니다. 이번 시즌, 로마에서 진행된 COS 런웨이에 착안해 이탈리안 페인팅에 등장하는 꽃장식을 준비하고, 판나코타, 아마레띠 같은 이탈리안 디저트, 르네상스 몰딩 문양의 다크 쵸콜릿을, 봄의 계절감과 주 방문자 분들의 건강하고 신선한 재료에 대한 선호에 맞춰 탄산수 베이스의 유자레몬소다, 티베이스의 말차라임소다, 냉이 닭가슴살 두부 완자와 샐러리 보트, 과일을 준비했습니다. 의류에서 보이는 시스루와 그물망을 닮은 테이블보를 깔고 포인트 컬러 레드를 음식과 포장에도 사용해 콜렉션과 무드를 맞췄습니다. 따뜻한 환대와 배려심 가득한 코스 크루분들 덕분에 즐겁게 일할 수 있었습니다. 고맙습니다. 🙏🏼❤️🤍🖤 We were thrilled to cater and style the table setting for the launch of COS's 2024 S/S collection at COS Showroom Seoul.Drawing inspiration from COS's recent runway show held in Rome, we adorned the tables with floral arrangements reminiscent of those found in Italian paintings. Our culinary offerings featured delectable Italian desserts such as panna cotta and amaretti, alongside dark chocolate molded in Renaissance patterns. To capture the essence of spring and cater to the health-conscious preferences of the primary guests, we prepared sparkling yuzu lemon soda, matcha lime soda with a tea base, chicken balls with shepherd's purse, tofu dumplings, celery boats, and a selection of fresh fruits. The tablecloths mirrored the sheer and net-like textures seen in the clothing, while touches of red were incorporated into the food and packaging, harmonizing with the collection's mood.We are deeply grateful to the COS crew for their warm hospitality and thoughtful consideration, which made our work a true pleasure. 의뢰: COS 쇼룸 서울상차림과 진행: 홈그라운드 한진이, 최선아, 김경남플라워어레인지먼트: YZ Flower 함나래 팀장 #cosss24 #cos #cosshowroomseoul