짓궂고 대담한 미스치프 콜렉티브의 지난 행보를 총망라한 전시, NOTHING IS SACRED 의 프레스 오프닝 다과상을 차렸습니다. 150쪽이 넘는 미스치프 프로젝트북을 즐겁게 보며, 드롭, 블러드, 랜덤마이즈, 미스치프 등의 키워드를 뽑았고, 모두 같은 잔에 담긴 빨간 음료지만 모두 다른 맛의 음료, 드롭볼 안에 넣은 미스치프 색상의 쵸코 치즈 케잌, 후르츠 젤리, 자연물을 카피한 과자 등을 준비해 내었습니다.호기심 어린 태도로 여러 음료를 다 드셔보시던 분도 있었고, 장난친 음식임에도 맛이 있다는 평과 신선한데 먹기 불편하다는 평 모두를 들었습니다. 🤪 듣고 싶었던 평입니다.We were thrilled to curate a playful and mischievous spread of refreshments for the press opening of <NOTHING IS SACRED>, an exhibition showcasing the bold and irreverent works of Mischief Collective. Inspired by their 150-page Project Book, we extracted keywords such as "drop," "blood," "randomize," and "mischief," and incorporated them into our culinary creations. Guests were greeted with a selection of red beverages, each with a unique flavor, all served in identical glasses. Mischief-colored choco cheese cakes were nestled within plastic balls, accompanied by fruit jellies and soil-like looking cookies.We observed guests' curious expressions as they sampled the diverse beverages, and we were delighted to receive a mix of reactions, from compliments on the playful flavors to feedback on the unconventional presentation. These were the kind of reactions we had hoped for. 🔴의뢰: 대림미술관 @daelimmuseum🟡제작과 진행 도움: 홈그라운드의 김경남, 여서윤, 한진이🔥습훼셜 땡쓰 투: 김경남 (볼드로 써달라는 직원님의 요청으로 두번 적습니다. 까다로운 쵸코 작업을 아주 완벽히 해냈습니다.)#mschf#nothingissacred#daerimmuseum