장미와 로제와인을 주제로 메뉴를 구성하여 와인에 곁들이는 가벼운 저녁 메뉴 코스를 내었습니다.로제 와인의 테이스팅 노트에 보이는 재료를 더해 안주 보드를 구성했고, 여름콩과 옥수수 절임의 새우 세비체, 장미 모양으로 올린 연어 카나페, 장미색 퓨레와 수비드 닭과 허브, 오디크림을 곁들인 장미수자몽젤리를 내었습니다. 오랜만에 코스를 천천히 진행-정리하는 일에 발바닥이 아팠지만, 감회가 새로웠습니다. 😁We crafted a light dinner menu centered around the enchanting allure of roses and the delicate charm of rosé wine. Drawing inspiration from the tasting notes of the featured rosé wines, we curated an antipasto board, incorporating the very ingredients that are featured in the tasting notes of the wine. Fresh summer beans and pickled corn complemented shrimp ceviche, while salmon canapés were arranged in the shape of roses, adding a touch of visual delight. We also served rose-hued purée, accompanied by tender sous vide chicken, fragrant herbs, and glistening rosewater-grapefruit jelly, all nestled atop a bed of mulberry cream. 무사히 주방을 정리하고 요기 스텝들이 몸을 풀었습니다. 😙👍🏼🌹운영과 진행 도움: 홈그라운드의 김경남, 박미옥, 여서윤